Wakker het vuur aan bij je medewerkers, maak gebruik van de subsidiemogelijkheden en krijg tot 80% vergoed!

Ervaren jouw werknemers werkgeluk en is er een professionele cultuur van gezamenlijk werken aan de bedrijfsdoelen?

Gemotiveerde, enthousiaste en betrokken medewerkers die energie krijgen van hun werk en een goede balans weten te vinden zijn de spil van jouw organisatie.

De snel veranderende arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in de samenleving vragen een andere manier van denken over de inzetbaarheid van medewerkers en een andere kijk op leiding geven.

Wil je investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers en hiermee planmatig aan de slag zodat dit verankerd wordt in jouw bedrijfscultuur?

MI-Mannaz biedt maatwerk en ondersteunt je hier graag bij. We kijken daarbij ook naar de diverse subsidiemogelijkheden zoals SLIM, het Sociaal Europees Fonds en de subsidie Duurzame Inzetbaarheid van SZW en ondersteunen je bij de aanvraag en verantwoording hiervan.

Denk bijvoorbeeld aan trajecten gericht op:
– Inzicht krijgen in de opleidings- en ontwikkelingskansen en wensen.
– Coachend leiding geven.
– Een toekomstbestendig ontwikkelplan aan de hand van een analyse van de organisatiecultuur en structuur.
– Leeftijdsfasebewust organiseren.
– Trainingen en coaching voor medewerkers gericht op thema’s als regie pakken, in ontwikkeling blijven, samenwerking en cultuurverandering.

Voor meer informatie over ons aanbod en de subsidieregelingen, mail naar: contact@mi-mannaz.nl

Laatste blog-berichten

Gelukkig ouderschap!

Gelukkig ouderschap! Als ouder is het je grootste wens om je kinderen te begeleiden en ondersteunen bij de drempels en uitdagingen die zij tegenkomen tijdens

LEES VERDER

Goede voornemens?

Maak jij jaarlijks goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wanneer denk je daar over na, voor of tijdens de feestdagen of juist net erna? Wanneer

LEES VERDER
Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email