Wie is MI-Mannaz

Wij, Irene Loonstra en Michelle Top, zijn de oprichters van MI-Mannaz coaching en training. Sinds 2017 werken wij samen en hebben in de organisatie waar wij werken enthousiast leiding gegeven aan het creëren van een professionele cultuur. Daarnaast hebben wij veel inzichten opgedaan die wij hebben kunnen vertalen naar ons persoonlijke leven, waardoor wij meer balans zijn gaan ervaren en ook gelukkiger in het leven staan. Want ook wij hebben eens geworsteld met de balans tussen werk en privé en belemmerende gedachtes uit het verleden. De inzichten die wij hebben opgedaan willen wij nu delen en doorgeven. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij MI-Mannaz hebben opgericht. 

MI
MI is ontstaan uit Michelle en Irene, de voorletters van de bedenkers van de MI-methodiek en de oprichters van het bedrijf MI-Mannaz. MI staat ook voor het engelse ‘me’ wat naar het Nederlands vertaald mij of ik betekent en sluit aan bij onze visie dat je invloed hebt op je eigen geluk. 

Mannaz
De naam Mannaz geeft onze visie op coaching weer en staat in relatie tot de oorsprong van onze (coach)omgeving: de natuur van Wieringen, het (voormalig) ‘geheime viking eiland’. 
De rune Mannaz betekent mens, man of mensheid. Mannus was voor de Germanen de eerste mens en staat voor ons dus symbool voor het nieuwe begin waar je altijd voor kunt kiezen. Het Mannaz-teken bestaat uit twee gespiegelde Wunjo-tekens. Dit wijst naar dat mensen als spiegels fungeren voor elkaar.  De ander is een spiegel voor je gedrag, gevoelens en gedachten. Mannaz staat voor zelfontplooiing, eenwording, het geloof en vertrouwen in de eigen kracht. Maar ook dat zowel de problemen als de oplossingen uit onszelf (het hele Zelf) komen.

MI- Mannaz verbindt de kracht van de vier elementen; vuur, water, aarde en lucht, aan persoonlijke ontwikkeling. De natuur en de kracht van de elementen helpen mensen in hun zoektocht naar hoe zij zichzelf willen ervaren. Vanuit de elementen worden verschillende aspecten in het leven belicht en van daaruit reiken wij handvatten aan om meer en meer invloed te kunnen pakken op het innerlijke (bewust)zijn. 

Laatste blog-berichten

Gelukkig ouderschap!

Gelukkig ouderschap! Als ouder is het je grootste wens om je kinderen te begeleiden en ondersteunen bij de drempels en uitdagingen die zij tegenkomen tijdens

LEES VERDER

Goede voornemens?

Maak jij jaarlijks goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wanneer denk je daar over na, voor of tijdens de feestdagen of juist net erna? Wanneer

LEES VERDER
Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email