Onderwijs is niet het vullen van een vat
maar het ontsteken van een vuur

Coaching en training in het onderwijs

Werken in het onderwijs is afwisselend en zinvol. De onderwijswereld is voortdurend in ontwikkeling en vraagt daardoor ook veel van iedereen die in het onderwijs werkt. MI-Mannaz biedt coaching en training gericht op het onderwijs vanuit ruime ervaring in het onderwijs.

Voor leerkrachten

die zich willen ontwikkelen op het gebied van:

Voor teams

die zich willen ontwikkelen op het gebied van:

Voor schoolleiders

die zich willen ontwikkelen op het gebied van:

Voor intern begeleiders

die zich willen ontwikkelen op het gebied van:

Werkwijze

Stap 1: Intake

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek worden de huidige en de gewenste situatie verkend in een gesprek van ongeveer een uur. 

 

Stap 2: Voorstel

Op basis van de informatie uit het intakegesprek wordt een voorstel gemaakt. In dit voorstel staat beschreven uit hoeveel bijeenkomsten het actieplan kan bestaan en aan welke doelen gewerkt wordt. In samenspraak wordt dit voorstel verder op maat gemaakt en uiteindelijk vastgesteld. 

 

Stap 3: Actieplan

Gedurende de loop van het actieplan worden evaluatiemomenten ingepland. Deze momenten worden gebruikt om te kijken hoe het actieplan tot dan toe is verlopen, welke stappen nog gezet moeten worden om de doelen te behalen en of er daarvoor nog aanpassingen gemaakt moeten worden. Sessies duren gemiddeld genomen ongeveer anderhalf uur. Teamtrainingen worden zoveel mogelijk op  maat gemaakt. Daarnaast kunnen er bijvoorbeeld observaties in de klas ingepland worden. Tijdens het doorlopen van het actieplan wordt duidelijk welke obstakels het behalen van de doelen in de weg zitten en welke handvatten ingezet kunnen worden om successen te behalen. 

 

Stap 4: Afsluiting

In een afsluitend gesprek wordt het resultaat besproken en geëvalueerd.

 

Voor meer informatie over ons aanbod en de subsidieregelingen, mail naar: contact@mi-mannaz.nl

Tarieven

€ 65,- per uur (excl. btw)
Teamtraining/coaching per dagdeel € 395,- voor groepen tot 15 personen € 750,- per dagdeel voor groepen > 15 personen.

Wilt u een afspraak of offerte?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen voor een training? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.